Home Движение Центральный регион

Центральный регион

Новости ССХ Черкассы

E-mail Печать PDF

Гарячі  новини студентського  служіння Черкас ( і  не тільки)

Вітаю всіх друзів та партнерів  руху ССХ в Черкасах!

Що  дає нам відчуття немарно проведеного  часу, а особливо влітку? Для когось літо – сонце і море, для деяких студентів – це можливість підробити, для інших студентів – час із батьками та ріднею, а для багатьох – табори, конференції та можливість послужити і зрости духовно. І після цього літа я відчула наповнення і радість, почувши відгуки студентів про особливий для них час, проведений на заходах і проектах, організованих Співдружністю студентів-християн України. Та і самій прийшло ще більше усвідомлення необхідності служити серед студентів. І оглядаючись на 3 літні місяці, є відчуття немарності, бо навіть і з помилок можу брати досвід!

А літо було дійсно насичене: із його 90 днів, від сили 20 разом взятих я провела дома, в Черкасах. В червні майже 3 тижні тривало навчання для працівників ССХ, англійський табір в липні, і в серпні, після тижневої відпустки я вже стала студентським працівником на повну зайнятість! І перед самим навчальним роком відбулась національна конференція для студентів-лідерів, за яку дякую Богу і про яку хочу розповісти.

Студент? Лідер? Християнин?

Таке  поєднання не просто можливе, а просто необхідне – саме так стає дійсністю гасло змінити світ через студентів! І ця конференції була присвячена навчанню та формуванню у студентів (і студентських працівників) навичок євангелізму, створення груп по вивченню Біблії, учнівства, тощо. Даний захід зібрав більше 50 учасників з різних регіонів України ( в тому числі іноземні студенти, що навчаються в Укріїні), і в ньому мали змогу брати участь також випускники, волонтери, працівники інших християнських місій та організацій – ми раді були бачити всіх наших друзів.

Найбільше мені сподобалось те, що в невимушеній обстановці (в основному за столиками в невеликих групах) ми кожен ранок починали з прославлення Бога, разом вивчали Біблію, ділились досвідом, приймали важливі рішення та молились один за одного. І одним із практичних кроків застосування почутого став проект «Хто ти», який передбачає євангелізм, духовне зростання через розповсюдження, читання й застосування Божого Слова - євангелія від Марка, виданого доступною мовою та в сучасному форматі. І вже на самій конференції ми вивчали уривки з нього, що змусило студентів задуматись…

Хочу  розповісти про рішення двох, здавалося б, різних студентів – Ханнату, яка є студенткою 6 курсу Вінницького медичного університету, та Влада, який щойно став першокурсником КПІ. Ханнату вирішила почати групу по вивченню Біблії в своєму гуртожитку, і було помітно, наскільки вона переживає за це, а також наскільки в неї це бажання сильне, адже це її останній рік в університеті. А Влад побачив для себе потребу в наставникові, тому першим кроком по приїзду в гуртожиток він бачить знайти віруючого хлопця, який би підтримував його духовно, бо він сам розуміє, що на нього чекають різні перепони й спокуси як на християнина в студентському середовищі. І хоч Ханнату ще має всього 1 рік, щоб якось вплинути на чиєсь життя, а Влад лише починає свій студентський шлях, хоч він хлопець, а вона – дівчина, хоч вони з різних континентів, різних національностей та менталітету, та їх об’єднує Христова національність, християнський менталітет та спільна молитва, якою вони молились за свої рішення.

Я теж прошу Вас підтримати  їх та інших студентів у  цьому.

А як же студенти Черкас?

На  цій конференції був один представник  Черкас – Володя (на фото другий зліва), ентузіазму якому не позичати! І з початком навчального року ми вже мали зустрічі-планування, і вже отримали відповіді на молитви – весь минулий рік ми молились за хлопців-наставників, за гітару й гравця на ній та за проектор, і Бог нам послав 2х хлопців(!)-волонтерів, один з яких грає на гітарі, і вони можуть привозити проектор! Саме про ці 3 речі ми молились, та не думали, що це буде відразу 3-в-1(чи в 2х)!

Наші  віруючі студенти вже встигли  познайомитись із першокурсниками  в побутових умовах і допомогти  їм варити супJ, а також вирішили збиратись на молитву по понеділкам не лише на перерві, а о 6 ранку починати тиждень! І по можливості брати піст щотижня за благовістя нашим невіруючим друзям.

І ось  на фото саме ті ключові студенти (за винятком 2х хлопців – вони вже  закінчили університет), в яких мені б хотілося вкладати. Прошу підтримайте мене в молитві за:

• мудрість в наставництві та співпраці з волонтерами;
    • Боже забезпечення не лише фінансами, а і натхненням на благовістя;
    • за те, щоб студенти не лише не втратили ентузіазму, а ставали ще гарячішими;
    • за відкриті двері гуртожитків Черкаського національного університету (ЧНУ) та Черкаського державного технологічного університету (ЧДТУ);
    • за початок євангелізаційного клубу «Хто ти».Возможно, формат этой картинки не поддерживается браузером.

Я щиро вдячна всім, хто був з нами минулого року і тим, хто приєднався до команди підтримки цього року! Хай буде рука Божа і мир Його з Вами, і всі благословення прийдуть на Вас!

«Моліться за нас, бо надіємося, що ми маємо добре  сумління, бо хочемо добре в усьому поводитись… Бог  же миру, що з мертвих  підняв великого Пастиря вівцям кров'ю вічного заповіту, Господа нашого Ісуса, нехай вас удосконалить у кожному доброму ділі, щоб волю чинити Його, чинячи в вас любе перед лицем Його через Ісуса Христа, Якому слава на віки вічні. Амінь.»                                       Євр.13:18,20-21

Світлана  Корнієнко, штатний працівник ССХ Черкаc

Команда ССХ

E-mail Печать PDF

Команда ССХ - это студенты, добровольцы и сотрудники ССХ, которые вместе трудятся над тем, чтобы христианское студенческое служение начиналось в новых высших учебных заведениях и развивалось там, где уже существует. Основа команды ССХ – желание открыто делиться тем, что Бог делает в жизни участников команды, стремление к христианскому единству и готовность к самым крутым изменениям и инновациям.

В Центральном регионе Украины команда ССХ действует в Киеве, Нежине, Виннице, Житомире и Черкассах.

Переходи в раздел «контакты» этого региона и присоединяйся к команде ССХ. Если у тебя возникли вопросы или есть идеи – также воспользуйся разделом «контакты», и участники команды ССХ в твоём городе обязательно выйдут на связь с тобой!

Ты можешь стать частью команды ССХ, если имеешь общее основание с нами – веришь во Христа, принимаешь других людей, проявляешь инициативу и несёшь ответственность за свои действия. Конечно, всё это не появляется моментально. Главное желание, и тогда участие в команде ССХ станет для тебя хорошей возможностью развивать себя. «ССХ для меня – первый курс в университете жизни. Без него я не смог бы перейти на второй» - говорит Владимир из команды ССХ Юга Украины.

Команда

E-mail Печать PDF
komanda

Команда ССХ это студенты, добровольцы и сотрудники ССХ, которые вместе трудятся над тем, чтобы христианское студенческое служение начиналось в новых высших учебных заведениях и развивалось там, где уже существует. Основа команды ССХ – желание открыто делиться тем, что Бог делает в жизни участников команды, стремление к христианскому единству и готовность к самым крутым изменениям и инновациям.

В Центральном регионе Украины команда ССХ действует в Киеве, Нежине, Виннице, Житомире и Черкассах.

Переходи в раздел «контакты» этого региона и присоединяйся к команде ССХ. Если у тебя возникли вопросы, или есть идеи – также воспользуйся разделом «контакты» и участники команды ССХ в твоём городе обязательно выйдут на связь с тобой!

Ты можешь стать частью команды ССХ, если имеешь общее основание с нами – веришь во Христа, принимаешь других людей, проявляешь инициативу и несёшь ответственность за свои действия. Конечно, всё это не появляется моментально. Главное желание и тогда участие в команде ССХ станет для тебя хорошей возможностью развивать себя. «ССХ для меня – первый курс в университете жизни. Без него я не смог бы перейти на второй» - говорит Владимир из команды ССХ Юга Украины.

Выходи на связь и присоединяйся.

Фото

E-mail Печать PDF
Phasellus neque elit, bibendum sed rutrum vel, malesuada quis enim. Vivamus scelerisque; tellus a cursus tempor, odio justo facilisis risus, scelerisque varius quam libero a justo. Morbi nisi elit, adipiscing ut molestie tristique, cursus sed ante. Donec augue lorem, iaculis et adipiscing ut, pharetra nec mi. Cras eget felis nec odio blandit interdum sed sed mi. Sed ipsum dolor, tincidunt vel lobortis at, mollis et nisi. Donec sodales tincidunt lacus id tincidunt. Cras tincidunt, erat vitae luctus facilisis, lorem quam semper sem, et pretium mauris elit sed erat? Nam neque sapien, aliquam at tempus in, dictum vulputate turpis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut varius lacus non mauris tempus placerat. Donec viverra blandit justo; in auctor libero posuere nec. Nullam sed leo magna! Sed ac enim massa? Nulla bibendum tincidunt condimentum. Sed sagittis velit elementum sapien porta ut viverra ligula pellentesque. Etiam tincidunt ipsum non dui viverra cursus. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae;
Подробнее...

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Поиск на сайте